Aan de slag met de FileCap Outlook Add-In

Jan 29, 2024

Maak gebruik van de add-in om de volgende handelingen uit te voeren:

  • Voeg een of twee verificatieopties toe om beveiligde berichten en bestanden te verzenden.
  • Geen behoefte aan berichtversleuteling? Geen probleem. Importeer gewoon de bestanden in de add-in, voeg beveiliging toe indien nodig, genereer de FileCap-link en plak deze in je e-mail.
  • Wil je een bestand van iemand ontvangen? Verstuur de uitnodiging vanuit deze add-in met twee klikken.
  • Als je wilt dat je bericht een vervaldatum heeft of als je het totale aantal downloads wilt beperken, kun je dat instellen in de FileCap-add-in.
  • Kies de optie "Selecteer een map" als je hele mappen tegelijk wilt verzenden, en FileCap regelt de rest.
  • Verzend je e-mails op dezelfde manier als altijd, maar met bijlagen die tot wel 10 GB of meer kunnen zijn! Op die manier hoef je je geen zorgen te maken dat ze te veel ruimte in je inbox innemen.

De add-in stelt gebruikers in staat om berichten te versleutelen om bestandsoverdrachten te vereenvoudigen en verschillende verificatieopties toe te voegen, zoals wachtwoorden, toegangscodes via e-mail, SMS-codes, en meer.

Voordelen verbonden aan FileCap in Outlook

Hier zijn enkele voordelen van het implementeren van FileCap als een Outlook-add-in.

  • Gegevensversleuteling: Met de FileCap Outlook-add-in kun je versleutelde e-mails en bijlagen verzenden en ontvangen. Bovendien kan alleen de persoon aan wie je het stuurt zien of je e-mail privé of organisatiegevoelig is. Je krijgt dezelfde eenvoudige e-mailversleuteling die je gewend bent met de beveiligde bestandsoverdrachtsfuncties van FileCap. Je kunt de FileCap-webportal gebruiken, of, net als Microsoft Outlook, kun je de integratieopties gebruiken.
  • Hoogwaardige beveiliging: FileCap implementeert meerdere verificatieopties om bestanden veilig over te dragen. Je hebt de keuze om één verificatiemethode te selecteren of twee verificatiemethoden te selecteren voor verhoogde beveiliging.
  • Tijdbesparing: Het gebruik van FileCap als een add-in vanuit Outlook bespaart tijd omdat je nooit je Outlook-toepassing hoeft te verlaten om grote bestanden of gevoelige gegevens te verzenden. Je kunt ook iemand uitnodigen met behulp van deze add-in.
  • Gebruiksvriendelijk: FileCap is ontworpen met de eindgebruiker in gedachten. Het is de beste keuze voor soepele gegevensoverdracht vanwege zijn eenvoudige, duidelijke gebruikersinterface die is verbeterd met feedback van gebruikers.
  • Apparaatcompatibiliteit: De compatibiliteit van FileCap's Outlook-plug-ins met Windows, Mac en de webversie van Outlook zorgt ervoor dat gebruikers naadloze integratie en functie hebben op verschillende platforms.

Conclusie

Samengevat, als je Microsoft Outlook gebruikt, kun je FileCap gebruiken om (grote) bijlagen eenvoudig te verzenden. Installeer gewoon de add-in en je bent klaar om te gaan. Wil je daarnaast ook veilig e-mailen? Ook daarvoor is FileCap geschikt en hoef je de oplossing niet te upgraden en extra te betalen voor een "hogere bundel". Alle functionaliteit is direct voorhanden.

Probeer uit