FileCap aanwezig op Infosecurity 2018

Maak kennis met FileCap tijdens de Infosecurity 2018 in Utrecht. 

E-mail is niet meer weg te denken als modern communicatiemiddel. Vertrouwelijke bestanden, die soms privacygevoelige informatie bevatten, worden dagelijks met de grootste eenvoud via diverse e-mailbrowsers als Microsoft Outlook en Gmail verzonden. Is de e-mailbijlage te groot? Dan wordt er massaal gekozen voor een gratis en op Cloud gebaseerde file-transfer-tool zoals WeTransfer.

Als ICT-reseller of -dienstverlener herkent u dit ongetwijfeld ook. Organisaties realiseren zich vaak niet dat die bestanden ergens onbeveiligd in de Cloud verdwijnen. In veel gevallen is dit onwenselijk, strafbaar en zelfs gevaarlijk voor organisaties.

Organisaties willen natuurlijk geen enkel risico lopen dat hun data uitlekt en in verkeerde handen terecht komt. Bovendien schrijft de AVG-wetgeving voor dat aangetoond moet kunnen worden waar de bestanden met persoonsgegevens komen te staan als deze verzonden zijn. Met FileCap zijn gebruikers altijd op de hoogte waar hun data opgeslagen is. Namelijk in hun eigen (DMZ) netwerkomgeving die zij zelf ingericht hebben of hun IT-dienstverlener.

Veilig bestanden verzenden en ontvangen? Met FileCap kan dit heel eenvoudig

Dé oplossing voor het veilig verzenden en ontvangen van bestanden is FileCap:  een gebruiksvriendelijke, AVG-ready file-transfer-tool. Gebruikers van FileCap van Contec zijn ervan verzekerd dat bestanden alleen voor de gewenste ontvangers beschikbaar zijn. Met FileCap verdwijnen grote en privacygevoelige bestanden niet onbeveiligd ergens in de cloud; iets dat bij veel transfer tools wel het geval is. Elk bestand wordt versleuteld op de eigen server opgeslagen, binnen het eigen beveiligde netwerk.

Hoe werkt FileCap?

Wilt u weten hoe FileCap omgaat met bestanden? We vertellen er niet alleen graag over, maar tonen het u ook tijdens een korte demonstratie op onze stand tijdens Infosecurity 2018 op 31 oktober en 1 november in Utrecht.

GRATIS entreekaart

We nodigen u uit om ons te bezoeken op stand A037 van Contec BV. Daar zijn we aanwezig met een team van onze salesafdeling en ook collega’s die het product ontwikkeld hebben. Het is dus mogelijk om nog iets verder in te gaan op de techniek. Onder het genot van een kop koffie vertellen ze u graag over alle interessante details van het product zowel voor de eindgebruiker als voor de reseller.

Zien we u in Utrecht? Registreer u onderstaand voor een GRATIS entreekaart.

Menu