FileCap On-premise voor eindgebruikers en resellers

Als msp biedt u uw klanten een veilige e-mail en file-transfer-tool met alle gemakken

Voor iedere Managed Service Provider (MSP) is het multi-tenant Managed Service Platform van FileCap van grote toegevoegde waarde binnen zijn dienstenaanbod. In combinatie met het verdienstelijke FileCap partner- programma biedt u, als Managed Service Provider, met dit platform op snelle en veilige wijze een FileCap Managed File Transfer oplossing met e-mailencryptie. Gehost vanuit uw eigen omgeving en voorzien van veel reseller- en gebruikerscomfort. Ideaal dus voor uw zakelijke klanten die FileCap in hun organisatie willen gebruiken maar niet de beschikking hebben over de benodigde infrastructuur.

EENVOUDIG LICENTIEBEHEER

Beveilig eenvoudig jouw transfers met de volledige dataversleuteling en veilige twee-factor-authenticatie van Filecap.

MANAGED SERVICE DASHBOARD

De FileCap Managed Service Interface voorziet u als MSP van een overzichtelijk dashboard waarmee eindgebruikers ‘on-the-fly’ kunnen worden toegevoegd en vervolgens kunnen worden beheerd.

PRIVATE HOSTED

Het FileCap Managed Service Platform kan in uw eigen datacentrum omgeving worden geplaatst of, op verzoek van de klant, ook op de locatie van de klant zelf. Hierdoor weten u en uw klanten altijd waar de data zich bevindt en wordt er gehoor gegeven aan de AVG/GDPR wetgeving.

EIGEN HUISSTIJL

Laat de FileCap app feilloos opgaan in jouw eigen huisstijl. Voeg achtergronden toe en upload wisselende afbeeldingen of video's. Zo ziet jou FileCap app-omgeving er altijd goed uit.

Technische specificaties

FileCap Server
FileCap User portal
FileCap Outlook plugin
FileCap Windows plugin
FileCap API
FileCap voor macOS
FileCap voor iOS
Multitenancy
Security
Upcoming features