FileCap zoekt een marketing eindbaas!

Creëer nog meer brand awareness voor FileCap

Vacature FileCap

Jij zoekt een uitdagende marketing-functie bij een leuk, middelgroot bedrijf en wij zoeken jou omdat je ervaring, kennis, humor en positiviteit meebrengt!

We zijn namelijk op zoek naar een marketing-eindbaas die onze eigen software, FileCap, nog meer naamsbekendheid kan geven, zowel binnen de BeNeLux als daarbuiten. Daarnaast zijn er nog enkele andere oplossingen en diensten van Contec BV die ook meer aandacht mogen krijgen op het gebied van (online) marketing.

FileCap

FileCap is een aantal jaren geleden ontstaan als veilige en gebruiksvriendelijke tool voor het versturen van (grote) bestanden. Een soort WeTransfer maar dan veiliger en gebruiksvriendelijker. We zijn ondertussen geëvolueerd naar een volwaardige Secure Mail oplossing in 8 talen met apps en plugins op allerlei platformen en een flink klantenbestand van middelgrote en grote bedrijven, zowel Nederlands als internationaal.

Vertrekpunt en doel

Ons vertrekpunt is als volgt: we hebben een FileCap website, een LinkedIn pagina, we versturen nieuwsbrieven en houden een twitter account bij. Momenteel zorgen we met behulp van externe bureau’s voor content op deze platformen. Momenteel is dit met name op de Nederlandse markt georiënteerd. De FileCap-website zorgt voor leads en allerlei resellers promoten actief de FileCap-oplossing bij hun klanten.

Ons doel is om FileCap in de komende jaren, met behulp van jouw kennis, kunde, creativiteit en ervaring, nog harder te laten groeien. We willen dat binnen nu en 2 jaar onze oplossing op de shortlist komt te staan bij alle bedrijven in de BeNeLux die veilig willen e-mailen. Daarnaast willen we de komende jaren uitbreiden naar andere landen in Europa zoals Spanje, Frankrijk, Duitsland, Scandinavië en verder. En jij gaat daarin een cruciale rol spelen!

Wat ga je allemaal doen als je bij ons komt werken

Je begint, samen met Sales, met het opstellen van een marketingplan voor het komende jaar en een globaal plan voor de daarop volgende jaren. We verwachten geen papieren tijger maar wel een degelijk en goed doordacht plan met meetbare resultaten.

Samen met de afdeling Sales ga je vervolgens allerlei campagnes opzetten, zowel online als offline, om FileCap onder de aandacht te krijgen van bedrijven en instellingen. Per post, via de website, via Social Media maar ook door het organiseren van events en daar ook zelf bij aanwezig te zijn. Je krijgt de beschikking over je eigen budget en jij bent, samen met de afdeling verkoop, volledig verantwoordelijk voor de inzet van dit budget. Je krijgt dus heel veel vrijheid om naar eigen inzicht het budget in te zetten maar uiteraard verwachten we wel meetbare resultaten.

Onderdeel van dit alles zal ook altijd het bijhouden van de website en social media van FileCap zijn, maar dit is een onderdeel van je marketingplan. Naast het plan voor FileCap specifiek, is het ook van belang dat de website van Contec, het bedrijf achter FileCap, up-to-date blijft. Ook is er ruimte voor het opzetten van acties voor enkele andere oplossingen of diensten van Contec.

Onze ideale kandidaat

Die bestaat niet, maar we vinden een aantal zaken wel heel belangrijk:

 • Positieve mentaliteit en sociaal betrokken. Je werkt veel samen met Sales- en Accountmanagers maar ook met developers en support-engineers en je brengt daarbij een positieve “vibe” en enthousiasme mee
 • Een goed gevoel voor humor, je moet wel in zijn voor een geintje 😉
 • Een goed werkethos: we verwachten niet dat je 24×7 bereikbaar bent maar we verwachten wel een actieve werkhouding en veel inzet
 • Aantoonbare ervaring op het gebied van b2b-marketing, zowel online als offline. Als richtlijn zouden we 3-5 jaar ervaring willen aangeven
 • Minimaal een HBO-werk- en denkniveau en bij voorkeur minimaal een HBO-opleiding afgerond (als het even kan ook nog in de richting van Marketing)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en als je Duits of Frans ook beheerst is dat zeker een pré
 • SEO, SEA, Google Analytics, Content Management (Drupal / WordPress): daar kan je je prima mee redden
 • Ervaring met Adobe Indesign / Photosoep is mooi meegenomen
 • Woonachtig in de omgeving van Enschede (noem ons ouderwets maar wij geloven niet zo in thuiswerken…)

Wat hebben wij voor jou in de aanbieding

 • Een functie voor 32-40 uur in de week
 • Een gezellig no-nonsense bedrijf in Enschede met een eigen kantoorpand
 • Gratis lunches, regelmatige uitjes en sociale collega’s
 • Een goed salaris en een prima pensioenregeling
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en veel verantwoordelijkheid
 • Ruimte voor training en opleiding om je functie nog beter te kunnen uitvoeren
 • Een vaste eigen werkplek

Kom jij ons helpen om FileCap in de komende jaren een speler van formaat te maken in Europa?

Stuur dan je CV en motivatie naar pz @ contec.nl en laten we kennismaken.

Menü